Peter Breedveld fakkelt ISA af

Klinkt meer alsof er een goeroe op bezoek is geweest dan een academicus. En ISA wil hem vaker laten overkomen. Daarmee blijft de brandende vraag: wat moet een club VU-studenten, wetenschappers in de dop, behorend tot de intellectuele elite van de multiculturele, open democratie die Nederland is, met een virulent antisemitische godsdienstleraar, die ook al pittige standpunten inneemt als het gaat om afvalligheid (doodstraf) en overspel (doodstraf), als Shaykh Haitham al-Haddad? [bron]

Peter Breedveld fakkelt de Islamitische Studentenvereniging Amsterdam (ISA) af, die de Britse islamgeleerde Shaykh Haitham al-Haddad naar Nederland had gehaald.

Opvallend, omdat Peter Breedveld ook in het rijtje voorkomt van personen

“die in het netwerk van ISA zitten en waar ISA met plezier mee samenwerkt en/of heeft samengewerkt”

Advertenties

Een gedachte over “Peter Breedveld fakkelt ISA af

  1. Peter Breedveld is geen wannabee meer, hij is een wannabee-hasbeen. In een ver verleden was Frontaal Naakt een blog waar incidenteel wel eens een aardig stukje stond. Op een gegeven moment is er een kentering gekomen. Niet meer te stoppen neergaande lijn. Misschien zou hij zich ooit verder hebben kunnen ontwikkelen, kennelijk niet. Echter het is te veel eer voor hem om voort te blijven borduren op de roem die hij mogelijk zou hebben kunnen krijgen. Kunnen verdienen! Hij was niet uit het juiste hout gesneden. Hij bleek dus geen karakter te hebben en totaal geen ruggegraat.

    Dat er dus nu af en toe roggelende geluiden klinken uit Frontaal Naakt moet men niet zien als een opleving, maar als een laatste stuiptrekking van een reeds in verre staat van ontbinding verkerend lichaam. Dat hij nu zijn bedenkingen heeft tegen de ISA moet dan ook niet worden gezien als een mening van een beschaafd mens, maar als een laatste boer die ongecontroleerd ontsnapt uit de keel van rottend lijk. Geestelijk reeds lang dood want waar men mee omgaat daar wordt men mee besmet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s