Het gevaar van de vermeende boosheid

Om het gevaar van de vermeende boosheid tastbaar te maken, haalt senator Schaap de extreem-rechtse massamoordenaar Breivik aan. Maar dat is een Noor! Voor Nederland komt Schaap niet verder dan de moord op Fortuyn (door een linkse activist) en Van Gogh (door een djihadist). Maar die enige twee slachtoffers van het boze decennium worden juist door de senator tot het kamp der boze burgers gerekend.

Nu ben ik de draad helemaal kwijt. [bron]

Ephimenco

Advertenties

2 thoughts on “Het gevaar van de vermeende boosheid

  1. Dat kamp is helaas velen duizenden senator Schaap, maar snurk lekker verder en vertel maar meer van die sprookjes zoals je die zelf willen geloven.

  2. Zo typisch extreem links die Schaap. Hij haalt fascisme en NSB erbij om bijvoorbeeld Geert Wilders zwart te maken. Vervolgens zet diezelfde Schaap groepen gewone Nederlanders weg als dom volk. Het smerigste aan zijn artikel is de opmerking: Toen waren het joden en de communisten en nu zijn het de moslims en polen. Ja leuk gedan om die groepen uit de geschiedenis erbij te betrekken. Waarom niet teruggaan naar de Noormannen? Terecht is de boosheid van de gewone Nederlander die zijn land (dankzij laf links) ziet afglijden naar een Islamland. De laffe linkse politieke partijen geven niks om de echte Nederlander. Ze hunkeren naar de islam en schreeuwen: WEG MET ONS!!. Nog even over Schaap. Deze voormalige hoogleraar waterbeheer is waterig en vertroebeld en heeft geen duidelijk beeld van de werkelijkheid.Typisch links dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s