Uw klopjacht wil hier linksaf, mag dat?

Bovenstaande afbeelding is een soort fotokopie van twee tweets van Peter Breedveld, die hiermee zijn ongenoegen uit over het nieuwe programma Powlitie van PowNed.

De vraag die wij voorleggen: valt dit binnen de vrijheid van meningsuiting? Uw oordeel in de comments aub.

3 gedachten over “Uw klopjacht wil hier linksaf, mag dat?

 1. Nu Wilders gaat niet links af maar rechts af. Het gaat toch alleen maar voor de stemmen, De Heer Wilders heeft met Bolkenstein een leuke geheime afspraak gemaakt, Wilders is dadelijk ook goed voor Brussel met een pracht baan. Goed voorbeeld doet goed volgen, zodat Links echt goed afgaat , zoals gewoonlijk.

 2. Breedveld heeft zichzelf blijvend gediskwalificeerd. Alles wat hij zegt, alles wat hij schrijft of doet is niet meer van belang. Ik begrijp het ongenoegen van Breedveld in de richting van Powned wel. Hij is nu eenmaal door Powned terecht neergezet als een ontzettende slappe lul. Daar is er met geen mogelijkheid meer wat aan te spindokteren of goed te praten. In het verleden was Breedveld iemand die een paar letters op papier kon krijgen, daarna wilde hij op de kut dus gooide hij zijn complete (overigens beperkte) gedachtegoed op de mestvaalt en draaide hij 180°.

  Het komt wel vaker voor dat jongens vanwege een meisje wisselen van stijl. Vroeger hardrock, maar nieuwe vriendinnetje houdt van Nederlandstalige zwijmel-muziek, dus Metallica de deur uit en Benny Nijman er in (vroeger mocht hij achter-in!). Ik ken een boerenzoon die een meisje kreeg uit kamperskringen, omdat hij op de kut mocht. Vervolgens is hij in de plantjes gegaan en heeft al meerdere keren net als andere ‘reizigers’ vast-gezeten. Dat Breedveld zo desastreus was om aan de vrouw te komen dat hij een onhuwbare Marokkaanse vrouw heeft gevonden. Vervolgens heeft hij zich aangepast aan haar wensen, hij heeft zich aangepast aan haar islamitische manier van het ontkennen van de werkelijkheid. Hij heeft zelfs ook haar Mohammedaanse gevoel voor lange tenen gekregen.

  Steeds als iemand een oprecht gemeende en ook juiste opmerking plaatst is Breedveld als door de wilde zwijnen gebeten. Hij staat dan op zijn achterste benen, echter hij vergeet dat hij geen recht van spreken meer heeft, uitgerangeerd en af-geserveerd. Keer op keer wordt duidelijk dat Breedveld totaal geen inzicht meer heeft. Vroeger kon hij observeren, maar als iemand stelling neemt tegen de beschaving en deel uit maakt van het probleem dan is er van die persoon geen heil meer te verwachten. Over Hassnae Bouazza kunnen we alleen maar opmaken dat zij een geweldige goeie kut zal hebben. Ik denk niet dat Petr Breedveld haar gekozen heeft voor haar intelligentie (proest!). Nee, het moet haar vrouwelijkheid zijn, werkelijk hemels omdat Peter Breedveld alles er voor gedaan heeft om er op te mogen, of (wat iets aannemelijker is) dat Peter Breedveld helemaal niets presteert en ook helemaal niets gewend is. Want die slappe lul heeft totaal geen ruggegraat meer.

  (PS, het ontberen van een ruggegraat is geen gevolg van overmatig masturberen, zelf heb ik nog steeds een ferme ruggegraat en heb inmiddels al bijna geen elektronisch leesbare vingerafdrukken in mijn rechterhand van het trekken)

 3. @van het Goor.
  U vergeet nog te vertellen dat hij om op die Marokkanse kut te mogen zijn vrouw en drie kinderen nog even dumpte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s