Roemer: 100% belasting

Idealiter zou hij voor de hoogste inkomens een belastingtarief van 100 procent zien, maar het is niet haalbaar en het schrikt af, dus dat stelt SP-leider Emile Roemer nu niet voor. [bron]

Advertenties

2 thoughts on “Roemer: 100% belasting

  1. Roemer jouw demoncratie is niet de mijne, 99% is toch meer dan 1% ! Je mag iedere keer voor een andere oplichter kiezen fijn toch als stem gerechtigde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Klein probleem voor Roemer is de groep mensen die in dat 100% belastingtarief zouden moeten vallen, Van Breukhoven, Van de Most, de Brenninkmeijers (allemaal!) noem maar op. Dat soort mensen heeft er geen probleem mee om dan plotseling 200% zoveel inkomen te verwerven en dan daarbij zoveel onkostenposten op te voeren dat er in werkelijkheid meer voor hen over blijft. Daarbij verdubbelen de kosten voor het bedrijfsleven. Het geld moet toch ergens vandaan komen. Wie denk Roemer eigenlijk dat uiteindelijk betaalt, de consument, de klant, de kiezer. Door de belastingen te verhogen zorgt Roemer er voor dat de kosten hoger worden, die worden hoe dan ook doorberekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s