Nigel Farage: Watch those Dutch elections

2 gedachten over “Nigel Farage: Watch those Dutch elections

  1. In de eerste seconden geeft de presentator van Fox al blijk dat hij geen verstand van zaken heeft. De Amerikanen zouden opdraaien voor de problemen van Europa. Kennelijk heeft men iet door dat de problemen regelrecht het gevolg zijn van de Amerikaans binnenlandse politiek en de manier waarop men tracht de Amerikaanse samenleving te financieren.

    De Euro-crisis is regelrecht het gevolg van de banken-crisis. Deze banken-crisis is het gevolg van de sub-prime hypotheken waar George W. Bush het land in gestort heeft. Omdat vele buitenlandse banken in de Verenigde Staten ook hypotheken aanboden, zijn ook deze banken er onderdoor gegaan. De ene na de andere viel om. Doordat er geen geld meer was om staande te blijven gingen banken zoeken waar nog een mogelijkheid was. De problemen van Amerika zijn Europa binnen gesijpeld. En nu is er dus een presentator van Fox die van mening is dat Amerika niet altijd Europa kan helpen . . . . , dit is zeer bedroevend om dit soort domheid te zien!

    Als de USA zijn eigen boontjes had gedopt en de problemen niet had overgeheveld dan was er hier geen probleem geweest. Wij, Europa en de rest van de wereld, betalen voor het onvermogen van Amerika om zinvol werk te doen en geld te verdienen in plaats van weg te halen van andere plaatsen op de wereld.

  2. Waar de amerikanen goed in zijn is de rotzooi bij een ander te brengen, om er zelf voordeel mee te behalen. Dat streven is overal op de wereld in de parktijk gebracht Irak Afghanistan Libie vietnam Korea en in afrika zijn zij ook volop bezig. De mongolen, die hier aan de bak zitten zijn van het zelfde laken en pak! Liegen en bedriegenen en zuur voor zoet verkopen met de normen en waarden erbij van de CDA voorman!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s