RTL start meldpunt PVV’ers

[bron]

Update: ah, ze beginnen zelf ook nattigheid te voelen: ” Ten overvloede: wij staan natuurlijk open voor  info over alle kandidaten van alle partijen die de tweede kamer inwillen.”

Update: oh wacht, RTL verkoopt haar klopjacht nu als een “hulp aan Geert Wilders” ?!

Eigenlijk staat Eric Lucassen symbool voor mensen die geen Kamerlid hadden mogen worden. U weet wel, de vermeende brievenbuspisser, straatintimidator en bewezen ontuchtpleger. Die moest van Geert Wilders vertrekken, maar weigerde dat botweg.

Op de uitslagenavond van 2010 liet hij zich tegen zijn vriendin ontvallen – aldus PVV’ers die daar bij waren: ‘Eindelijk komen we uit de financiële problemen’. Niet de beste motivatie voor een Kamerlidmaatschap, zelfs niet als je een horde deurwaarders achter je aan hebt. […]

Kortom: als u Wilders een handje wilt helpen met de screening, dan meldt u uw eventuele bevindingen meteen vrijdag aan ons. Wilt u de PVV daarentegen een hak zetten, dan wacht u tot 1 augustus. [bron]

Advertenties

3 thoughts on “RTL start meldpunt PVV’ers

  1. De PVV is van het zelfde slag als de rest van de partijen! Een grote eenmanspartij! Het enigste positieve waar zij goed in zijn is met de media niet te vergeten de mensen te amuseren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s