Luchtspiegeling

De geschiedenis wordt daar waar nodig herschreven om de argumenten van de EU kracht bij te zetten. Zo zou de EU en de euro ons ongekende welvaart en vrede hebben gebracht. Maar het was de EEG (zeg maar de vrijhandelszone) die het grootste welvaartseffect heeft gehad. De euro daarentegen heeft er juist voor gezorgd dat de PIIGS (Portugal, Italië, Ierland, Griekenland en Spanje) opeens erg goedkoop konden lenen (door impliciete garantstelling van o.a. Nederland en Duitsland). Hierdoor is onze export naar de PIIGS geëxplodeerd maar de PIIGS betaalden met het door ons aan hun geleende geld. Nu kunnen ze het niet terugbetalen. Al deze “groei” is dus een luchtspiegeling geweest, iets wat u in geen enkel EU schrijven zult tegenkomen. [bron]

Alexander Sassen van Elsloo

Lees vooral ook de column van Thierry Baudet, die betoogt dat het niet het nationalisme maar het imperialisme is dat de oorzaak achter oorlog was en is, en waarin hij een aantal schokkende feiten toont over de geschiedenis van Europa en de mensen achter de EU. En lees dan de eerste zinnen uit Mein Kampf van Adolf Hitler:

Als glückliche Bestimmung gilt es mir heute, daß das Schicksal mir zum Geburtsort gerade Braunau am Inn zuwies. Liegt doch dieses Städtchen an der Grenze jener zwei deutschen Staaten, deren Wiedervereinigung mindestens uns Jüngeren als eine mit allen Mitteln durchzuführende Lebensaufgabe erscheint! Deutschösterreich muß wieder zurück zum großen deutschen Mutterlande, und zwar nicht aus Gründen irgendwelcher wirtschaftlicher Erwägungen heraus. Nein, nein: Auch wenn diese Vereinigung, wirtschaftlich gedacht, gleichgültig, ja selbst wenn sie schädlich wäre, sie möchte dennoch stattfinden. Gleiches Blut gehört in ein gemeinsames Reich.

Advertenties

2 thoughts on “Luchtspiegeling

  1. Het nazie regiem is na de Wereldoorlog II gewoon door gegaan en steekt nu zijn kop gewoon weer omhoog om zijn doel te bereiken via de EUSSR. Niet door het volk gekozen, maar door list en bedrog door je strot gedrukt!

  2. Ja gek hoor. En het allervreemdste is dat iedereen dat mantra over de EU gewoon herhaalt terwijl het aantoonbaar onjuist is. Je hoeft alleen maar naar cijfers voor (tijdens EEG) en na EU te kijken om te zien dat de EU en de Euro eerder geld hebben gekost dan opgebracht als je alles meetelt.

    Toch wordt het gewoon geslikt. Niet vele mensen nemen de moeite om het even na te kijken, maar trendmatig is er geen verschil tot recentelijk waar het naar beneden gaat.

    Huisje boompje beestje en voetbal. Dat is de rijkwijdte van de gemiddelde kiezer dus komen ze er mee weg. Als het nou gewoon incompetentie was dan kon je er nog mee leven. Politici zijn niet de meest begaafde bestuurders dus dat ze op den duur alles in het 100 laten lopen is normaal.

    Maar nee, het is echt opzettelijk, willens en wetens keihard liegen wat eht zo moeilijk te slikken maakt. Daar wordt je nou echt furieus van, je wordt behandeld als een randdebiel en het lukt nog ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s