3 gedachten over “Verkiezingsfilmpje FNV

 1. Realiteit dat filmpje, maar of die stomme schapen, dat in de gaten hebben is de vraag! Stem niet op die bestaande partijen, die je om de vier jaar belazeren sedert de WOII en niet het volk vertegenwoordigen!

 2. Totaal onbegrijpelijk filmpje. De FNV is de federatie Nederlandse vakbeweging, en die heeft geen lijst met kandidaten voor de tweede kamer. Naar ik mij herinner is zij ook niet ingeschreven als een politieke partij. Als er dingen met de politiek moesten gebeuren dan deed men dat meestal samen met de PvdA en de Vara. De oude zuilen. Het CNV deed dan vaak samen met het CDA en de NCRV.

  Als de FNV een stemadvies gaat geven, dan zal dat waarschijnlijk in de richting van PvdA gaan, en wij alle weten nog dat de PvdA met Wouter Bos op het Ministerie van Financiën tijdens de bankencrisis miljarden en miljarden en nog eens miljarden Euro’s waar wij allemaal hard voor hebben gewerkt in de banken heeft gestopt. Zodat deze banken hun aandeelhouders konden blijven voorzien van winstuitkeringen. Fortis België kreeg handen geld voor de waardeloze aandelen van Fortis Nederland en de inmiddels totaal uitgeklede restanten van ABN-Amro op Nederlands grondgebied. Het zeer prestigieuze buitenlandse kantoren netwerk van ABN-Amro was toen al verdeeld onder Santander en RBS. Vervolgens stopt Wouter Bos nog eens ca 30 miljard in ING. Deze commerciële onderneming kreeg geld van de regering om overeind te blijven in moeilijke tijden. Omdat de anderen het ook kregen.

  De bankencrisis was het gevolg van hopeloos overvolle markt op het gebied van overstrekte hypotheken op de Amerikaanse markt. De bankencrisis ging naadloos over in de hypotheekcrisis. Mondiaal gezien hebben banken te veel geld gestopt in huizen van een te lage waarde aan mensen die dit eigen huis niet konden betalen. Voor Nederland lag dat iets anders, hier zijn de prijzen van huizen jarenlang kunstmatig hoop opgedreven om de hypotheken hoog te houden, de prijzen hoog te houden en de winsten hoog te houden. Over de hele wereld zijn er nu tal van regering die hun banken steunen met geld om overeind te blijven. Banken hebben door hun parasitaire gedrag de economie decennia lang volkomen leeg-ge-vre-ten. En Wouter Bos doorziet dit spelletje niet. Wouter Bos stopte geld in Nederlandse en Belgische banken. Weggegooid geld!

  Als de FNV komt met een stemadvies aan haar leden en dat advies is PvdA dan heeft de FNV dus niets geleerd, niets begrepen van de oorzaak en dus ook geen benul van de manier waarop wij uit de shit moeten komen.

  Bij de PvdA laat men zich net zo makkelijk in de luren leggen als bij andere partijen. Op een stemadvies van het FNV zit daarom niemand op te wachten. Vooral niet als de politiek met domme dingen bezig is. Vooral niet als de FNV haar leden niet waarschuwt voor domme oplichters-trucjes waar minder intelligente politici intrappen.

 3. Beste lezers,waar bemoeien ze zich toch mee bij die vakbond?Eerst werden we door die malle Henk Kolk opgeroepen om maar vooral niet op Wilders te stemmen maar op de sLinkse partijen.
  Nu moeten we weer in actie komen van de FNV omdat ze tegen de kabinetsplannen zijn.De FNV kan zich beter opheffen.Die schijnheilige organisatie zit er alleen nog maar de belangen van allochtonen te behartigen.Terwijl de vakbond is groot geworden door de nederlandse arbeiders die al vele jaren worden verraden door diezelfde bond.Met hun idiote ideen [In de jaren 85 ]kwamen ze met positieve discriminatie.Alle functies die bij ons bedrijf vrijkwamen moesten worden ingevuld door allochtonen ten koste van de Nederlanders.Als je het hebt over NSBers.
  Nee die vakbond daar wil ik geen lid van zijn.Opheffen die bond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s