Little Man, What Now?


The Most Iconic And Controversial Newsweek Covers Ever

Advertenties

5 thoughts on “Little Man, What Now?

 1. Allemaal de schuld van internet, we zullen ze missen. Aan de andere kant, er groeit nu wel een generatie op die niets weet zonder een computer met internet. En zelfs dan dan ‘weten’ de meesten alleen maar wat er op ‘facts by consensus’ wikipedia, of wat ze toevallig uit google oppikken staat.

  Zeg iets, b.v. Joepie! Klimaat,en de hele meute zit gelijk driftig te googlen en na 3 seconden heb je 33.000 verschillende reacties die vrijwel nergens op slaan.

  Triest. Idiocracy here we come.

 2. Zijn opvolger kan nu een groot man worden. als het EU volk blijft slapen en niet wakker wordt! Maar heel EUSSRR staat al in lichterlaaien, maar de ms houdt het mooi weg, zodat het voor een groot gedeelte in Nederland, dan nog een verrassing wordt!

 3. Het volk blijft echt wel slapen hoor. De enigen die echt gaan lijden zijn de armsten, zoals gewoonlijk. En die hebben geen macht. De rest van het volk koopt een nieuwe iPhone alleen maar omdat het kan. B.v.In Italie zijn alle cruise reizen vrijwel totaal uitverkocht, met een stijgende trend. Ze schatten dat ze nog 10.000 arbeidsplaatsen kunnen creeren in die branche daar.

  Denk jij dat die Italianen nou massaal de straat opgaan?

  Ze zijn niet helemaal achterlijk in de EU achterkamertjes. Brood en spelen en het volk blijft tevreden.

 4. In 1943 moet Newsweek toch door hebben gehad dat Hitler per ongeluk enige tijd daarvoor was verkozen tot Man of the Year! Ik zie weer parallellen met het heden. Nu zien grote gedeelten van het volk nog steeds niet in dat de nieuwe Nazi’s een nieuw uniform hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s