Rauwmevrouw gelooft in samenzwering om ons opzettelijk ziek te maken

Francis Kenter, u kent haar nu wel als de rauwmevrouw. Bij Pauw en Witteman probeerde ze zo redelijk mogelijk over te komen, maar in onderstaand filmpje kunt u zien wat ze echt denkt. En dat is dus dat ze gelooft dat de bevolking opzettelijk voedsel krijgt voorgeschoteld die haar ziek maakt, zodat de farmaceutische industrie vervolgens veel geld kan verdienen aan medicijnen die ons nog zeker maken. En de “fouten” in ziekenhuizen zijn ook geen toeval of ongelukken. En politieke partijen worden gefinancierd door de farmaceutische industrie. Get the picture? Oh, en vaccinatie vindt Francis ook flauwekul. En voedsel is eigenlijk niet eens het belangrijkste want je mentale gesteldheid maakt je nog sneller ziek dan slecht voedsel… positief denken en “happy thoughts is the number one key in being healthy”.

Vanaf 11:20, de Grote Samenzweringstheorie van Francis Kenter.

Ook opvallend: eerst zegt Kenter dat ze met haar kind naar de VS wil omdat ze daar wel haar kind kan opvoeden zoals zij wil, en later vertelt ze dat men nergens zo streng optreedt tegen rauweters als in de VS. Niet bepaald consistent verhaal.

Rond 29:30 zegt Francis: Iedereen heeft kankercellen en kanker kan alleen groeien in een “acidic environment” en vervolgens: “worrying makes your body acidic. Als dat zo is had Francis allang kanker moeten hebben.

En last but not least: mevrouw heeft vroeger schijnbaar nogal veel Ecstasy gebruikt, en dat zelfde gevoel van “being connected” krijgt ze nu van rauw voedsel en “gold”. Met dat laatste wordt schijnbaar verwezen naar “mono atomic gold“: een witte poederachtige variant van goud die, volgens deze gelovigen, ingenomen zou kunnen worden en het lichaam zuivert en zorgt voor geestelijke verruiming, maar:

the ulterior purpose of promoting mono atomic gold is to cause the destruction of the ten additional virtual DNA strands which all humans possess and which are now manifesting into 3D reality as seen with the 3, 4, or even 5 strands of DNA that now show up in the blood of Blue Indigo (Millennium) children. The destruction of the ten virtual DNA strands (unseen with 3rd dimension microscopes, but nevertheless still there in the higher 4th dimensional vibratory plane) prevents a human from activating these higher dimensional DNA strands and prevents access to higher spiritual awareness and telepathic abilities

Hierover kunt u meer lezen op bv. het Niburu forum, de plek voor conspiracy adepten en de betere aluhoedjes, en op websites over de Illuminati.

Twijfelt u nog of deze vrouw een klapje van een molen heeft gehad? Blijft de vraag over: waarom werd deze mevrouw door Pauw & Witteman niet met deze zaken geconfronteerd?!

Update 1-2-2013: nieuwe video van de rauwmevrouw:

Advertenties

17 thoughts on “Rauwmevrouw gelooft in samenzwering om ons opzettelijk ziek te maken

 1. Gekken en dwazen hebben meestal gelijk. Het draait alleen om de fluit en de duit en meer niet. Dus deze mevrouw zal het gelijk aan haar kant hebben, maar of zij het van de macht zal krijgen betwijfel ik.

 2. ze wilde graag actrice worden of in elk geval optreden voor mensen. ze maakt er in elk geval een show van.

 3. Zo gek als een deur. Laat haar eens uitleggen waar de gestage toename van de gemiddelde leeftijd vandaan komt als we allemaal vergiftigd worden.

 4. Natuurlijk komt er af en toe een schandaal boven water, zoals onlangs met Jimmy Saville en de BBC. Er zullen een paar koppen rollen, maar wees gerust, de werkelijke daders zullen absoluut buitenspel blijven.

  Ze hebben de macht en de media. En met die twee wordt een waar schrikbewind uitgevoerd, waardoor iedereen die carrière wil maken zijn mond moet dichthouden omdat hij het anders gewoon kan vergeten. Liefdevol de andere kant opkijken, zo wordt het bij ons af en toe genoemd. Net doen of het niet bestaat en vrolijk verdergaan met je leven.

  Zo is er in Frankrijk een organisatie, Miviludes genaamd. MIVILUDES is de gangbare benaming voor het Franse overheidsorgaan Mission interministérielle de vigilance et de lutte contre les dérives sectaires (Interministeriële missie voor de waakzaamheid en strijd tegen sektarische uitwassen). Het is een agentschap dat zich richt op de bestrijding van sektarisch extremisme en de excessen die daaruit voortvloeien.

  Opgericht onder andere om slachtoffers van sekten te beschermen, maar in werkelijkheid een orgaan wat daders van kindermisbruik en satanische offeringen beschermt en onschuldige mensen die alternatief leven keihard aanpakt. Dit zijn voor de overheid levensgevaarlijke mensen omdat ze gezond biologisch willen eten of vitamines slikken. Van dit soort mensen moet je snel mogelijk de kinderen afpakken.

  Lees dit op niburu-punt-co

 5. Er zijn zóveel mensen die zoveel mogelijk of alleen maar rauw eten. Ikzelf ook; al járen.
  Bij het koken verdwijnen immers de meeste vitaminen. Bovendien maken de zachtgekookte groenten de darmen lui.
  Vaccinaties blijken ook steeds meer onder druk te staan. Ontmaskering: google op polskaweb-punt-eu en ziegengrippe-loest-schweinegrippe-ab-76465367637.html
  En zeer vers van de pers:
  via.argusoog-punt-org/basis-van-vaccinatie-theorie-fout/
  http://www.argusoog-punt-org/wetenschapper-die-gevaren-van-ggo-voor-gezondheid-ontdekte-werd-direct-ontslagen-en-team-opgeheven/
  Helaas, velen van ons zijn nog niet bepaald alert op onze leefomstandigheden. Zo zijn vele E-nummers in ons voedsel kankerverwekkend. De ernstigste is misschien E-621.
  Maar ik begrijp, dat wanneer je je nooit op kritische wijze hebt verdiept in veel hedendaagse zaken, dat het in eerste instantie moeilijk te geloven is dat onze leefwereld heden ten dage tamelijk mens-onvriendelijk is.

 6. Bert maathuis, helaas moet ik je fantasiewereld verbreken.
  Met deze opstelling: http://www.natuurinformatie.nl/ndb.mcp/natuurdatabase.nl/i000222.html
  hebben wetenschappers de voedselopname uit groenten gemeten.
  Het resultaat was dat helemaal kapot gekookte groente de meeste voedingswaarde had.

  De reden hiervoor is dat alle nuttige stoffen in cellulose gekapseld zitten, een stof die het menselijk lichaam niet kan verteren. We noch het gebit, noch het spijsverteringskanaal dat daarvoor geschikt. is.

  Inderdaad treedt er verlies op van vitamen en dergelijke door koken, maar dat wordt meer dan goed gemaakt doordat de kapotgekookte celwanden veel meer voeding vrijgeven.

  Rauwe groenten worden ongewijzigd uitgepoept. Vult je maag, maar je kan net zo goed karton eten.

 7. Helaas voor bijna iedereen, het komt wel eens voor dat malloten gelijk hebben. Gekookt, gebakken en gebraden voedsel is makkelijker verteerbaar, maar het gevaar van overvoeding is dan dichtbij. Honger is een probleem, maar overvoeding is ook een levensbedreigend probleem.

  Mevrouw is een beetje doorgeslagen, ze heeft geen 100% gelijk, maar wij in de westerse samenleving zouden iets van haar moeten over nemen, er zit namelijk wel iets in. Mensen zijn niet geschikt om alleen maar geraffineerde producten te eten, alleen maar gekookt en totaal zonder ballaststoffen of ruwe vezel. De waarheid ligt dus ergens in het midden.

 8. Feiten, feiten. Geen veronderstellingen. De gemiddelde leeftijd stijgt, de nederlanders zijn de langste mensen ter wereld (indicatie van goed voeding) dus wat we gemiddeld eten is niet slecht voor ons.

  Dat een dieet van McDo’s en Cola geen goed idee is kan iedereen wel begrijpen. Het mens lult dus uit haar nek.

  Als je het echt op de keper zou beschouwen dan bestaat de optimale voeding voor de mens uit rauw vlees van verschillende delen van het dier inclusief organen, makkelijk verteerbare koolhydraten in de vorm van gekookte granen/wortels/aardappelachtigen en fruit.

  Geraffineerd voedsel is een containerbegrip dus dat zegt verder weinig. Er is best voorbereid voedsel wat zeer goed eetbaar is, en geen nadelige gezondsheids effecten heeft.

  De ergste kwaden zijn meestal de transvetten, en die vindt je vaak in diepvriesmaaltijden.

  Nutrionisten zijn over het algemeen idioten. De enige die ik heb gezien zijn graatmager en hebben een slechte huid. Als je dus gezond wilt eten moet vooral niet naar iemand luisteren die eruit ziet als een wandelend skelet met een perkamenten huid.

 9. De ultieme voeding blijft natuurlijk borstvoeding maar dat zal rauwmevrouw wel niet meer produceren.

 10. Welke zoogdieren (in de vrije natuur) drinken melk, wanneer eenmaal de moeder verlaten is? Ik zou het niet weten, maar misschien heeft Coon een voorbeeld? Of meerdere voorbeelden? Of misschien wel vele voorbeelden hiervan?

  Ik eet (al wel 30 jaar) nauwelijks gekookte groente en tevens nauwelijks vlees. Wel [af en toe] vis. Ik tracht sucrose-fructose en E-nummers te vermijden (met name 621, 950 en 951), maar dat lukt slechts ten dele. Ook wens ik geen vaccinaties (http://www.argusoog.org/dit-is-de-naakte-rauwe-brutale-waarheid/) meer te krijgen. Ik ben niet dik, zeker ook niet mager en mijn huid ziet er normaal uit.. En ik voel me gezond.

  Opstaan voor kanker: http://www.newtreatments.org/waarheid
  http://www.ngcenergyhealing.com/royal-rife.php

 11. Als je Het Echte Nieuws.org leest kom je er wel achter, wat voor een achterbakse maatschappij wij leven. Profit voor de multinationals gaat voor gezondheid van de mensen. Zo komen deze mensen weer bij de farmacheutische industrie terecht. Vroeger gingen de mensen dood, omdat zich kapot moesten werken en tegenwoordig, omdat zij vergiftigd worden zonder dat zij dat weten. Google maar eens naar No cancerfoundation be en leest dat maar eens, wat die bandieten van het ergste soort uithalen! De hele wereld wordt door deze criminelen ziek en dood gemaakt ten nutte van de multinationals! De media houdt zelfs zijn mond dicht bang dat zij hun baantje verliezen!

 12. Ja,Rots. Het is toch wat he. Wat was de gemiddelde levensverwachting 150 jaar geleden ook al weer? Toen we allemaal nog ‘gezond’ aten?

 13. Het feit dat we veel ouder worden dan 150 jaar geleden is voornamelijk toe te schrijven aan verhoogde hygiene en niets anders.

 14. Niet echt nee, Fredv. Maar als je dat wilt geloven mag dat. Het is eigenlijk te wijten aan veminderde kindersterfte door de door rots zo verfoeide medische wetenschap.

 15. Deze info werd mij vandaag per mail toegezonden.
  Interpreteer het, zoals je wilt.

  De natuur biedt ontzettend veel goede en bruikbare voedingsstoffen voor mens en dier. Juist in onbewerkte niet verhitte voeding zitten stoffen met de meeste voedingswaarde.
  Gekiemde en groene voeding wordt ook als helend gezien.
  De lezing ‘Raw Food in de praktijk’ geeft informatie over de principes van Raw Food en wat het voor de gezondheid kan betekenen.
  Het wordt bijv. niet gekookt of gebakken (max. 40 graden) waardoor alle voedingsstoffen intact en in hun natuurlijke staat blijven.
  Mensen die op deze manier eten voelen zich fitter en helderder van geest. Daarnaast kan Raw Food een grote invloed hebben om te komen tot een duurzame samenleving.
  International is Raw Food aan een opmars bezig.
  Joyce heeft reguliere voedingsleer gestudeerd en is via het veganisme en ‘Fit for life’ uitgekomen bij het Raw Food principe.
  Michel is gedeeltelijk Raw Foodist en organiseert workshops.

  Op maandagavond 28 januari zullen Joyce MacGillavry en Michel Fonville te Zwolle een lezing geven over RAW FOOD.

 16. Het is erg simpel. Menselijke ingewanden zijn ongeschikt voor fermentatie, een proces absoluut noodzakelijk voor het verteren van de cellulose in de plantcelwanden.
  Aangezien we ook al geen maalkiezen hebben gaat in principe vrijwel elke intacte plantcel ongewijzigd door het darmkanaal en komen er dus gene voedingsstoffen vrij.

  Bij 40 gr worden de plantcelwanden niet kapotgekookt. Om dat te bereiken moet je groenten landurig helemaal tot pulp koken. Weliswaar gaat er dan voedingswaarde verloren, maar doordat je veel meer beschikbaar maakt voor het lichaam om te verteren compenseert dat ruimschoots en hou je er netto meer aan over.

  Dit is wetenschappelijk aangetoont met het artificieele darmstelsel in laboratoria.

  Het enige wat goed is om rauw te eten zijn fruit,noten, zaden, sommige wortels. Alles wat in feite uit zetmeel of suikers bestaat. En vlees/vis natuurlijk. Behalve varkensvlees, dat kan een levensgevaarlijke worm overbrengen die je hersens opeet.

  Waren de joden nog niet zo gek toen ze dat niet kosher verklaarden in de 16de eeuw, en toen de arabieren dat van ze overnamen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s