Thierry Baudet vs groene eurofiel

Let op hoe de Belg zichzelf al binnen 5 minuten compleet tegenspreekt. Let ook op zijn nogal primaire schreeuwerige agressiviteit die je bij zoveel eurofielen tegenkomt.

Advertenties

2 thoughts on “Thierry Baudet vs groene eurofiel

  1. Het streven van de Heer Stassen doet mij denken van de tijd 1940-1945 in Noord Brabant . Helaas zijn deze elementen weer bezig, maar goed dat Baudet zich niet laat plat praten. De Heer Baudet heeft voor 100% gelijk, dit kan nooit iets worden, Trouwens driekwart van de nederlanders wilden het ook niet, je ziet het resultaat een groot zwart gat gaat dit worden! Als de leugen maar groot genoeg is gaat het volk erin geloven, maar deze keer niet !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. meneer-zeikgraag | 19-05-11 | 17:05 Op zich is lenen om oude schulden af te betalen niet heel erg. Zolang de mensen in de geldmarkt vertrouwen in elkaar hebben en geld blijven uitlenen is er geen vuiltje aan de lucht (Fortis heeft dit op kleinere schaal jaren uitgehouden totdat de crisis het geldverkeer platlegde). Nederland heeft wat dat betreft dus niet zoveel te vrezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s