“Sta er nog eens bij stil. Zie het voor je.”

Sta er nog eens bij stil. Zie het voor je.
Een man eet een broodje warm vlees. Dat doet hij wel vaker. Misschien al wel dertig jaar. Op de zondagen dat z’n kluppie speelt en hij even de tijd voor zichzelf heeft maar toch onder de mensen is. Wat smaakt dat goed in de kouder wordende novemberlucht! Hij is zich van geen kwaad bewust. Geen enkel kwaad. Hij ziet de confrontatie niet aankomen. Hij kan de fatale klap niet zien aankomen want die komt van achteren. Een keiharde vuistslag velt de bejaarde man. Dan ligt hij bewusteloos op de grond. Het zijn die anderen, de mannen die het niet dulden dat er naast hen een broodje vlees gegeten wordt dat niet door hen, niet door hun regeltjes is goedgekeurd. Hoe haalt de bejaarde het in zijn hoofd? Waar haalt hij het lef vandaan? Vlees eten van een varken, in hun nabijheid?! Die ouwe kwetst hen met opzet! [bron]

Annelies van der Veer

Advertenties

3 thoughts on ““Sta er nog eens bij stil. Zie het voor je.”

  1. Dat is de zege van de multicul, dat wij aan ook volksvertegenwoordiger te danken hebben en dit is slechts nog een voorspel van wat ons te wachten staat! De deur staat wagen wijd open in opdracht van de satanische macht! (Vaatstra als voorbeeld)

  2. Een paar jaar terug kon je er nog een zwart cynisch commentje op loslateb wanneer dat soort agressieve apen doorsloeg maar die tijd is helaas voorbij. De politiek heeft al jaren stront in de ogen of kijkt bewust de andere kant op.
    Dat vieze tuig denkt zich alles te kunnen permitteren. Als het van bovenaf niet aangepakt wordt gaat het wel een keer (en ik hou m’n hart vast) uit een andere hoek komen. Met dank aan de falende politici. Trouwens ook Wilders houdt zich de laatste tijd opvallend op de vlakte wanneer het over reli-agressie gaat.

  3. Mwah, alsof de duvel er mee speelt:
    twitter.com/geertwilderspvv/status/276332198796341248

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s