“De wolf van de censuur hult zich in de meest prachtige schapenkostuums”

We kunnen onszelf nu alleen maar de plicht op leggen te proberen zo ‘verschillig’ en kritisch mogelijk te zijn, en dan heb ik het in dezen natuurlijk wel over het echte werk en niet over dat voorspelbare, voor de hand liggende geneuzel van hen die van zichzelf en hun directe omgeving vinden dat ze goed bezig zijn, terwijl ze eigenlijk niets anders doen dan zich wentelen in de populariteit van het politiek-correct-zijn.

Wie durft dat nog? Wie durft er nog een écht taboe te slechten?
Ik weet niet wat het is en het zal ook wel de leeftijd zijn, maar ik heb toch steeds meer het gevoel dat Nederland die vrije geest die zich na het midden van de vorige eeuw zo driftig heeft ontwikkeld weer behoorlijk aan het verliezen is. Het land is zichzelf aan het kwijtraken, en dat komt dan niet door Europa of testosteronrijke onopgevoede kut-voetbal-Marokkaantjes, maar door de Nederlanders zelf. Want ook de wolf van de censuur hult zich in de meest prachtige schapenkostuums. [bron]

Haye van der Heyden, door de VARA ontslagen omdat hij Wilders geen fascist vindt.

Advertenties

3 thoughts on ““De wolf van de censuur hult zich in de meest prachtige schapenkostuums”

  1. De Vara gaat steeds meer op een soort EO lijken.
    In plaats van te knippen natuurdocumentaires begint ze te knippen in het eigen vlees. Gezond vlees helaas terwijl het groene vlees verder mag rotten.

  2. De waarheid mag niet gezegd worden, dat zullen de pedo’s met hun vrienden wel doen, wat goed is voor het land en de demoncratie! Wij hebben gezien waar dit toe leid. Libie Irak Afghaniestan en ga zo maar door echte demoncratie! Die mafkezen arresteren en terechtstellen, die daar voor verantwoordelijk zijn! Leve de echte democratie mensen wordt wakker!

  3. Tsja. Vara is voor de weldenkers. Daar kan je geen dissidenten gebruiken natuurlijk. De vlindertjes fladderen, lammetjes dartelen door de wei van broederlijk socialisme en komt daar zo’n oproerkraaier met realiteit aanzetten.
    Wat moet je dan als goedgeaard wegkijker?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s