Wie is David Wolfe?

David Wolfe adviseert hertengewei hahahahaBovenstaande still komt uit de documentaire Rauwer. Ik schreef al eerder dat bij rauwmevrouw Kenter een paar schroefjes loszitten: ze gelooft in een samenzwering van de overheid en het bedrijfsleven om mensen opzettelijk ziek te maken, en ze gelooft in de “mono atomic gold“ mythe van de illuminatie. De documentaire Rauwer toont niet de ware aard van mevrouw Kenter en haar “goeroe’s”, want de meest onthutsende feiten worden niet getoond. Waarschijnlijk had mevrouw Kenter anders ook niet meegewerkt vermoed ik, dus je mag je afvragen of de documentaire maker niet voor het karretje is gespannen van deze herkauwers.

Naast de schadelijke effecten van het dieet is er dan ook nog de psychologische druk en manipulatie die moeder Kenter zelf, of via mensen als David Wolfe, uitoefent op haar zoon.

Om nogmaals duidelijk te maken met wat voor soort idiote sekte we hier te maken hebben kijken we naar David Wolfe (twitter, web), een van de goeroe’s van de rauweters:

David Wolfe is niet meer dan een soort groene TV dominee die mensen voor de gek houdt en er veel geld mee verdient:

Noch de documentaire maker, noch Pauw en Witteman vonden het nodig om mevrouw Kenter te confronteren met deze onthutsende feiten. De vraag die onbeantwoord blijft is: waarom ?!

Update: oh, David Wolfe zegt dat je NIET 100% rauw moet eten… hebt u dat gehoord mevrouw Kenter?

Update: Jeugdzorg start een spoedprocedure om Tom Watkins uit huis te laten plaatsen.

Advertenties

4 thoughts on “Wie is David Wolfe?

  1. Een beetje van dit en een beetje van dat, ik maak zelf uit wat ik eet, rauw goed fijn gemaakt prima en je verliest geen vitamine!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s