Dirk Bezemer over macro-economiche modellen

Advertenties

3 thoughts on “Dirk Bezemer over macro-economiche modellen

  1. Een beter model is, dat het transparanter moet worden, zonder dat je bestolen wordt door die ratten, die het dichts in de buurt zitten van de buit en het beste voor zich zelf zorgen! De winst de ratten en het verlies het klootjes volk!

  2. Een econoom die nu nog over Keynes praat is niet geloofwaardig. Het was namelijk Keynes die uitgevonden heeft dat een nationaal begrotingstekort stimulerend op de landelijke economie kan werken, welnu we hebben allemaal gezien waartoe dat leidt.

    Verder heeft geen van de professoren een afdoende actie ondernomen om te voorkomen dat de Europese Gemeenschap per ongeluk nog steeds de theorie├źn van Keynes ten uitvoer zou brengen, terwijl dit niet KAN! Er is niet voldoende gewaarschuwd, niemand heeft de politici ervan doordrongen dat tegenwoordig een begrotingstekort andere gevolgen heeft dan vroeger.

    Elke zichzelf respecterende econoom die schraapt de keel na het uitspreken van de naam Keynes, en hij spuugt een grote fluim op de grond. Dat is hoe men over Keynes dient te spreken! Vol walging en met een duidelijke afkeer. Met een multinationale munt is een begrotingstekort of een schaatsschuld uit den boze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s