“westerlingen veel minder rijk zijn dan ze dachten”

Alles in orde dus? Integendeel, zei hij met een lachje. „Iemand moet westerlingen gaan vertellen dat ze veel minder rijk zijn dan ze dachten. De afgelopen decennia hebben ze immense bedragen geleend van de toekomst. Dat hebben ze uitgegeven, en de activiteit die daaruit voortkwam noemden ze ‘economische groei’. Dit is nu voorbij. We zitten niet op een bepaald punt van de economische cyclus, we zitten aan het eind van een ‘super-cyclus’ – de periode van decennia dat we ons rijk rekenden met krediet.” [bron]

Advertenties

3 thoughts on ““westerlingen veel minder rijk zijn dan ze dachten”

  1. Hulde aan onze leiders en medelijden aan de gekulden, Je moet maar tegen die oplichters van het grootste formaat opkijken, zoals de Jager en niet vergeten Zalm en ook Knot, dat wordt onze redding in nood, want die zal het genadeschot geven! Wij worden door die loopjongens van de EUSSR gekuld, dat zijn nog grotere geesten en beesten tegelijk!

  2. Ah, dus jij leest het Handelsblad, die redacteuren met hun financiële kennis zouden toch VOORAF moeten weten dat het fout loopt, niet ACHTERAF lopen zeiken over wat er fout is gegaan. In retrospect weet iedereen wat er moet worden gedaan. Als je alles van te voren weet kun je met een dubbeltje de wereld rond. Er lopen dus hele hordes analisten rond achteraf alles kunnen overzien, kennelijk is er dus geen een die de graaiers en de zakkenvullers heeft bezig gezien en TOEN gewaarschuwd heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s