5 gedachten over “Pim Fortuijn, 19 februari 1948 – 6 mei 2002

  1. We vatten samen: als je ervan uitgaat dat alleen blanken discrimineren dan helpt dat niet. Als je eerwraak en besnijdenis bij meisjes bespreekt dan vinden de autochtonen en allochtonen elkaar daarna minder lief. En wat blijkt: de intolerantie is het grootste bij de groepen met etnisch religieuze achtergrond: Turken en Marokkanen.

  2. Schijnheiligheid is weer troef bij onze leiders. Schaamteloos zoals zij zich gedragen hebben tegen over Pim Fortuyn. Het geeft aan hoe smerig en achterbaks de politieke leiders zich gedragen hebben door hem te demoniseren als Hilter en meer. Pim wilde de macht bij het volk leggen, maar de eerste en de tweede kamer wilde hun baantje niet verliezen en om de macht te kunnen behouden hebben zij hem af laten schieten. Lees het boek van Ine van Veen hoe de mafia het hebben gefixt. Zij konden niet tegen hem op alleen op deze manier achterbaks en moraalloos. Dus wij zitten weer met de mafia aan het roer om Nederland te leiden, want de mensen van goede wil mogen niet aan de bak komen. Van Gogh kon het ook leuk vertellen, maar die werd ook aan zijn lot overgelaten gelijk Fortuyn. De vraag is moeten wij ook worden als de mafia?

  3. Er is een spreekwoord ; voor lef moet je overigens niet bij links zijn. Dat zegt genoeg.Wilders werd ook bedreigt (en nog)……en dat ligt niet alleen aan de bedreigers maar ook aan het systeem dat dit alles mogelijk maakt. zoals: 380 moskeeën in ons land vol met haatzaaiers en handen-ophouders….dan zakt de broek toch af!!.

  4. Deze televisiebeelden zijn overbekend. Maar vandaag plotseling bij het opnieuw bekijken schiet mij iets te binnen. Het is heel subtiel wat hier gebeurt en velen zullen het niet gezien hebben. Tom de Graaf (D66) vertelt over het Anne Frank-huis, en legt daarbij een link tussen de haat die de Nazi’s voor de joden hadden en de wrevel die gewone Nederlanders hebben als het gaat om misdaden die worden geplaagd door moslims.

    Wat Tom de Graaf (D66) doet is jodenvervolging gelijk stellen aan misdaadbestrijding!

    Waarom wordt die man hier niet alsnog over op aangesproken, dit is zeer kwalijk, nog afgezien van de andere gevolgen die dit soort praatjes hebben gehad.

    Men moet wel heel erg lichtgelovig zijn wil men de islam zien als een geloof! De islam is géén geloof maar het is misdaad! Daarom is het terugdringen van de islam het helpen van de beschaving met overleven. Wat dat hele rijtje met mensen van Melkert tot aan Mussert heeft gedaan is mensen op het verkeerde been zetten. Het heeft jaren geduurd, maar uiteindelijk is Mussert veroordeeld en terechtgesteld. Het zal daarom ook geen moeite zijn om Melkert aan te pakken en dat hele rijtje met tuig wat naast hem stond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s