“Men should have sex slaves”

Men should be allowed sex slaves and female prisoners could do the job – and all this from a WOMAN politician from Kuwait

Advertenties

3 thoughts on ““Men should have sex slaves”

  1. Deze onzin heb ik na 1 minuut bekijken uitgezet. De islam is gebaseerd op onderdrukking… maar erger nog dan de verderfelijke islamideologie zijn de linkse laffe regeringen in Europa die er de ogen voor sluiten en niet willen zien (of er satanisch genoegen in scheppen) dat een verrot en ziekelijk systeem (islam-ideologie) ongestraft kan voortwoekeren in de zogenaamde democratische landen, Landen waar een linkse mafkees als Cameron zegt: “Al het goede wat de islam Engeland ons heeft gebracht” (???) Waar een laffe Timmermans instemde met een bedrag van 1 miljard euro dat aan de Morsi haatbaarden werd geschonken. Waar de laffe linkse regering in Griekenland (en ook in ons land) alles in de verdomhoek stopt wat ageert (Gouden dageraad in Griekenland PVV in ons land) tegen de massa-immigratie.De Englisch defence league krijgt met de dag meer aanhangers en dat is niet zomaar. Linkse lafaard Cohen wilde theedrinken met de haatreligieaanhangers en Woutertje Bos en Femke Halal-sema steunden hem in het idee dat de multicul een verrijking zou worden.
    Islam is ziekelijk en verderfelijk maar links is dodelijk.

  2. Nee, ik zie het al helemaal voor me, Koeweit is in oorlog met Chetchenië, en dan wint Koeweit zogenaamd (nog nooit eerder in de geschiedenis gebeurt, maar goed! Stel dat Koeweit de oorlog wint dan komen er kampen met voormalige Chetcheense soldaten die voortaan als seksslaaf gebruikt gaan worden. Nee, dat is de oplossing voor het verval van de moraal in de islamitische wereld. Ik zie het al voor me. Stoer en noest bonkige voormalige Chetcheense soldaten in strakke jurkjes gehesen dan dan de Koeweiti er overheen, de lakens nog over de kop!

  3. Meest extreme geval van Stockholmsyndroom, ooit.
    Joanie de Rijke in het kwadraat. *zucht*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s