Zimmerman trial: Juror B37 speaks out

Three of the six jurors in the George Zimmerman trial believed that he was guilty of murder or manslaughter when they retired to consider their verdict, one of the all-female panel has admitted. [bron]

Advertenties

3 thoughts on “Zimmerman trial: Juror B37 speaks out

  1. Het blijft lastig,…je woont in een buurt die geterroriseerd wordt door gajes en junks en neem dan maar eens de goeie beslissingen. George Zimmerman heeft niet naar het advies van de politie geluisterd (don’t do anything until we arived) maar heeft ook ervaring met het regelmatig te laat komen van de politie en het daardoor kunnen ontsnappen van inbrekers, dealers, overvallers en verkrachters. Hij deed wat niet mag (eigen rechter spelen) maar wat velen denken dat goed is om te doen, namelijk: impulsief handelen. De zwarte bevolking gaat waarschijnlijk ook voor eigen rechter spelen met oproer in heel veel steden waardoor het drama steeds groter gaat worden. Het verschil? Zimmerman ging en gaat als individu aan de schandpaal terwijl straks de massa’s zorgen voor ellende, brandstichting,overvallen enz en daar heeft dan geen enkel individu schuld aan…..want onder de noemer -boosheid-discriminatie-…lijkt dat gerechtvaardigd..

  2. Amerikaanse kromspraak! Men laat de feiten niet spreken zoals in beschaafde landen, men laat mensen zonder enige eis van vakbekwaamheid of intelligentie oordelen over leven en dood. Zimmerman is een moordenaar daar kan niet of niemand iets aan veranderen. Alleen door de vraag zo te stellen of er ook enige twijfel was, welnu er was wèl twijfel, daarom gaat hij vrijuit.

    Het is een grove schending van de mensenrechten, het door de Amerikanen gehanteerde systeem van leken die eenvoudig te manipuleren zijn kan met voldoende geld elke jury tot elke uitspraak worden aangezet. Dit heeft niets met rechtspraak te maken.

  3. Waarom hoor je bijna nooit iemand over de 500+ moorden die elk jaar in Chicago, Illinois worden gepleegd? Immers, de meeste slachtoffers zijn zwart (de meeste daders trouwens ook).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s