Hans van Baalen laat een scheet

Het tweede wat Van Baalen naar voren brengt, is dat het verschil tussen VVD en D66 niet groot is. In Europa zitten de partijen in dezelfde liberale fractie. „Over negen van de tien dingen denken wij hetzelfde. Maar dat zeggen we natuurlijk niet in de campagne!”

Over de vraag hoe de VVD-delegatie van 3 personen invloed uitoefent in de liberale fractie van 85 personen, zegt Van Baalen: „Dat gaat via de krochten van de besluitvorming. Wie niet sterk is, moet slim zijn.”

Als voorbeeld noemt hij de manier waarop de Belg Verhofstadt fractievoorzitter van de Europese liberale fractie werd: „Hij is een federalist. Wij zijn dat niet. De Duitsers onderwierpen hem aan een kruisverhoor in Berlijn. Ik zei: We gaan eten. Ik heb als eis gesteld dat ik de beste woordvoerderschappen wilde hebben voor de Nederlandse liberalen: buitenlandse zaken en uitbreiding van de Unie voor mezelf en energie, industrie, transport, burgerrechten, interne markt en milieu voor de anderen. Verhofstadt heeft alle wensen ingewilligd.” [bron]

Aldus Hans van Baalen, Europarlementariër voor de VVD. In het verleden gewogen en te licht bevonden voor een carrière in de Nederlandse politiek.

Advertenties

2 thoughts on “Hans van Baalen laat een scheet

  1. Iemand die beschadigd is kan beter uit de politiek gaan. Steeds als ik Hans van Baalen op TV zie dat gaat er aan mijn geestesoog een soort varkentje voorbij dat het Worst Hessel-lied zingt tijdens het marcheren.

    Laten we Europa maar snel opheffen, voordat er verkeerde dingen gaan gebeuren. Geen verschil zien tussen D66 en de VVD is erg dom. Het pleit absoluut niet voor Hand van Baalen. Kennelijk is hij zo dom dat hij dat niet inziet dat D66 geen politici zijn maar opportunisten, Steeds worden bestaande meningen een klein beetje genuanceerd en aangepast, zodat mensen die het met de oorspronkelijke gedachten niet eens zijn plots er wel wat in zien. Dat is geen verstand hebben, dan is gewoon alles een stapje naar links of naar rechts laten maken. Meer niet!

    Nu liggen ze in bed met de VVD, anders doen ze het graag met de PvdA of zelfs het CDA.

    Dat Van Baalen dat niet inziet, is erg spijtig. Plots begin ik in te zien dat het Van Baalen gewoon een domme korpsbal is met een te dikke kop en een te strak boordje. Als iemand het verschil tussen de VVD en D66 niet ziet dan kan het heel goed zijn dat zo-iemand ook tijdens een brallerig dronkemansfeestje het verkeerde lied heeft ingezet, totaal geen onderscheidingsvermogen dus. Varkens zijn wel vaker bijziend.

  2. Whahaha, van Baalen te licht bevonden? Je praat hier wel over 188 kg schoon aan de haak.
    – Jonkheer Hans, hij doet me in dat operette uniformpje van hem toch nog het meest denken aan de neef van Baron Harkonnen, Raban heette die geloof ik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s