Echte mannen

Het gaat dus nog steeds goed met Israël, ondanks de vrees van Van Creveld dat die jongelui niet meer eerlijk dood willen gaan voor hun land, het gaat nog wel zolang je er maar voor zorgt dat die watjes flink racistisch worden, zelf geen risico lopen en zich verder nog steeds gesteund weten door het westen in hun strijd tegen terreur en barbarij. Je kunt het natuurlijk ook anders aanpakken. Geef die Palestijnen eens een fatsoenlijk leger, Van Creveld, dan kan die slappe hap in Israël ook weer leren hoe een echte man moet vechten en sterven. Laat het sterven toch niet zo laf over aan de Palestijnen waar ze nog echte mannen hebben. [BRON]

Anja Meulenbelt

17 gedachten over “Echte mannen

 1. Lees in het topic die reactie van haar op de aanval van haar (ubergeile overigens) partijgenoot Karubulut op Ramdan eens. Anja is gewoon ziek in haar hoofd.

 2. Tariq Ramadan is heilig verklaard door de linkse kerk. Elke keizer zonder kleren valt dat lot ten deel overigens. Links gokt nu eenmaal graag op het verkeerde paard, zoals een Castro een Pol Pot en noem de hele riedel maar weer op.

  Anja speaks:

  “Henk, het is nogal ‘off-topic’, maar ik moet zeggen dat ik ook niet gelukkig was over de uitspraak van Sadet Karabulut hoe zeer ik haar anders ook waardeer. Ik volg Ramadan nu al jaren, ik ken zijn werk. Ik weet ook hoe er eindeloos geprobeerd wordt om hem in kwaad daglicht te plaatsen, en buiten te sluiten.
  Het is heel goed mogelijk dat we over een aantal zaken verschillend denken, Ik heb het er al eens eerder over gehad (ik zit nu in Jeruzalem, geen tijd om dat nu op te zoeken) maar Ramadan is absoluut niet iemand die ’spreekt met dubbele tong’ – er valt heel erg goed met hem te praten en te roepen dat zijn subsidie moet worden ingetrokken is veel te haastig. Ik kan Sadet aanraden om een keer met hem te spreken,en niet te snel achter beweringen aan te rennen.
  Daar wil ik het nu bij laten, want het gaat hier over andere zaken, en ik heb hier in Jeruzalem andere dingen te doen,”

 3. Anja radicaliseert in snel tempo. Het lijkt me een goede reden voor de spionnenbende van Tjibbe om weer eens een code rood te geven, dan blijft iedereen scherp. En dan meteen een beetje oefenen, een tunnel aan beide zijden afsluiten als Anja er midden in zit, en dan volpompen met traangas.

 4. Anja Meurenbelt:

  HOER VAN ALLAH
  LANDVERAADSTER

  ‘vrouwen zijn MINDERWAARDIG dan mannen, als je vrouw niet gehoorzaamt, SLA haar dan, tot ze gehoorzaamt!’

  dit secreet durft zich nog ‘feminist’ te noemen, terwijl ze geen enkel probleem heeft, met een religie van moordenaars en verkrachters?

  de profeet neukte zelf met een negenjarig KIND! hoe ‘puur’ is de islam nou helemaal?

 5. Ach dat wijf is zo lelijk, zo lelijk, met zo iemand wil niemand iets te maken hebben. Om aandacht te trekken moet ze provoceren, het is een achterlijk, dom, goor vies wijf.
  Ze heeft niks met alles wat ze verkondigt, ze is te dom om iets te vinden, gewoon aandachtsgeil, een gek.

 6. Anja’s feminisme heeft niets van doen met emancipatie, maar met opportunisme. Hoe kan een vrouw, die valt op dit soort ”echte” mannen met een middeleeuwse, primitieve en onderdrukkende mentaliteit nu geemancipeerd zijn? Geweten, fatsoen, emancipatie en zelfs de beschaving zijn ondergeschikt aan haar sexuele voorkeuren. Bij dit soort vrouwen met minderwaardigheidscomplexen en aangeprate schuldgevoelens zie je het maar al te vaak: als ze, structureel, voor mohammedanen vallen, worden anderen automatisch de vijand, zelfs hun naasten.

 7. Mevrouw Meulenbelt, in dit korte stukje bespeur ik vijf dingen: U maakt rascistische opmerkingen, u roept op tot geweld, u kleineert, u bent seksitisch en u maakt stemmingmakerij jegens een bepaalde bevolkingsgroep.

  In de klas voer ik bijna dagelijks gesprekken met voornamelijk Islamitische kinderen. Deze gesprekken gaan over respect, samenwerking, wederzijds begrip en verbroedering. Daarbij gebruik ik u als voorbeeld hoe het NIET moet! En weet u, deze kinderen, die opgroeien in Nederland en straks ook voor hún kinderen een goede toekomst willen, trekken nota bene hun eigen conclusies en begrijpen niet dat een volksvertegenwoordiger zulke dingen zegt. Ik citeer: “Zij is DOM.”

  Mevrouw Meulenbelt, deze kinderen zijn verder en wijzer dan u. Uit de omgang met elkaar kun je opmaken dat zij nog geen onderscheid maken tussen ras, sekse of geloof. Hun geest is nog niet vergitigd door lieden zoals u.

 8. Palestijnen echte mannen, Anja??? Hahahahahahaha!!! ROTFLMAO

  Dus in jouw optiek verschuilen “echte mannen” zich achter vrouwen en kinderen, wanneer ze Israeli’s aanvallen? En dan liefst nog burgers natuurlijk met Kassams, Katjoesja’s, Grad-raketten en mortieren, dus op lange afstand. Echte helden, hè?

  Net zoals die dappere Palestijn die een Israelisch dorp binnenliep, twee kinderen (van wie er een overleed aan zijn verwondingen!) aanviel met een BIJL en nu als nationale held wordt vereerd door zijn “volk”!

  Waar je maar geil op bent.

 9. Meulenbelt , je bent een schande voor elke weldenkende vrouw , eens zullen pek en veren aan jouw vunzig lijf kleven ! Die dag kan mij niet snel genoeg komen .

 10. Das een goeie TWITVB , 4/4 ,10.08 DE plek , speciaal voor baardmannen ennnnn daar valt ze op !

  Ze zeggen dat de ” Nederlandse prostituee’s ” GEEN baardmannen willen , dus dat gat is opgevuld met vullis als Meulenbelt .

 11. Ik mag Anja Meulenbelt niet.
  Ik mag haar totaal niet.
  Zij is zo oneerlijk als de pest en daar nog trots op ook.
  Zij zou staan lachen als miljoenen Israëli’s de zee in gedreven werden, Meulenbelt is een gemene vrouw.
  Ik mag haar niet, ik heb een hekel aan haar.
  Van Israël kan zij niets hebben, van de vrouwonvriendelijke moslims zo ongeveer alles.
  Is dat nu een feministe?
  Nee, ik mag die Anja niet, ik mag haar totaal niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s