Sharia4Holland: Beatrix, u bent een afgod!

Update: de man in beeld, Fouad Belkacem, blijkt een crimineel verleden te hebben: ‘Autozwendel, schriftvervalsing, btw-fraude, inbraak en weerspannigheid’:

De curator «Toen ik in 2008 in de Guido Gezellestraat aankwam om beslag te leggen op de inboedel, stond ik oog in oog met een paar bijzonder arrogante kerels. Ze weigerden mee te werken, en ik voelde me fysiek bedreigd. Ik heb meteen de politie van de Zone Rupel gebeld om bescherming te vragen. Even later kwamen er een paar combi’s, en een groep agenten stapte uit. Ze waren uitgerust met wapens en kogelvrije vesten: daar schrok ik al helemáál van. Ze vertelden me dat de broers Belkacem gekend waren bij de politie, en ze vermoedden dat zij en hun maten vuurwapens op zak hadden.»

Wij kunnen de pedofilie aan, de pedofilie wereld, laat ons even proberen. [02:09]

[link 1] [link 2]

114 gedachten over “Sharia4Holland: Beatrix, u bent een afgod!

  1. Ik weet niet of jullie clubje Nederlands spreekt, maar dit idee slaat nergens op.
    Als je zo graag in een moslimstaat wilt wonen, ga je maar daarheen. Hier is ALLES welkom.
    Waag het niet te gaan dreigen! Wie denken jullie wel wie jullie zijn?
    NIEMAND heeft iets over mij te zeggen.
    Laat dat duidelijk zijn.
    En als iemand mij te pakken neemt en denkt dood te gaan en allemaal maagden te ontmoeten…HAHAHAHA!
    Hoe dom kun je wezen.
    Maak mij maar dood hoor, maar je wordt teruggepakt, en hoe.
    Hoe durf je.
    Rot dan op! Landen genoeg waar je alleen moslims hebt.
    Waag het gewoon niet.
    Ik wordt steeds rascistischer hierdoor. En dat terwijl ik voorheen iedereen tolereerde…totdat de moslims teveel eisen.
    Ik moest laatst opstaan in de trein voor 3 klote marokanen. Omdat zij marokaans waren en wij stomme vieze Nederlanders.
    Daarna werd ik in elkaar geslagen.
    Stel hufters, denk maar niet dat dat de bedoeling is van jullie geloof. Jullie zijn te dom voor het geloof.

  2. Hahaha wat een mafkees, die vent is compleet gehersenspoeld door dat sprookjesboek (koran) .

    Slaapzacht

    TIP: volgende keer wel even scheren als je voor de camera komt

  3. @ Fatima,

    Wij nederlanders moeten dat domme geloof van jullie niet!!!
    Het wordt tijd dat het volk in opstand komt, en jullie bij Scheveningen de grens overtrapt.

    ———-NEUK DE PROFEET IN ZIJN REET———

  4. all die kontneukers het land uit, allah is een homo en zijn vrouw is een hoer.
    oprotten naar die onderontwikelde moslimlanden.
    jezus redt, jezus redt,alle moslims opgelet, het leger van jezus staat klaar en groeit
    dagelijks.

  5. kankermoslims
    islam=kanker
    mohammed is een kankerpedo

    wanneer trappen we dit soort gekken eindelijk het land uit mensen?

  6. De waarheid ligt heel ergens anders dan jullie moslims denken.
    Houd er rekening mee dat jullie zullen ondervinden dat je in nederland bent komen wonen of jullie zijn hier geboren en jullie oiders zijn hier naar toe verhuist.
    Wat jullie niet weten is dat allah niet de hoogste God is maar een demon die jullie misleid.
    Een demon die opereert onder de vlag van satan.
    Allah hoort bij de antichrist en dus moslims door de islam gaan een grote rol spelen in de laatste jaren dat deze bedeling nog zal bestaan
    Maar zoals het hele draaiboek voor wat betreft de eindtijd in de bijbel al is opgeschreven de macht en de invloed van de islam en alles wat daarbij hoort is na een heftige maar korte periode gedwongen om Jezus als heerser van deze aarde te erkennen.
    Wij als christenen hebben maar 1 opdracht “heb de here uw God lief met heel je kracht ziel en verstand en 2de daaraan gelijk heb uw naaste lief.
    Dat doe we dus ook.
    Maar onthou goed, God komt in actie actie als wij bidden.
    Wij bidden dus onophoudelijk dat de moslim gemeenschap in nederland Jezus zullen zien.
    M.a.w. jullie kunnen een opwekking verwachten.
    Leuk hé

  7. In plaats van dat deze ondankbare schapenneukers blij zijn een kans te krijgen in een ontwikkelde wereld, hebben ze nog een grote bek ook!
    Niet alleen slopen ze onze sociale stelsels maar proberen ook nog eens onze cultuur om zeep
    te helpen met criminaliteit en prehistorische ideeen! Van mij je denken wat je wilt en doen wat je wilt, zover is onze beschaving na duizenden jaren. Wil je mensen bedreigen, dieren langzaam laten doodbloeden omdat dat halal is, rijkdom van ons pikken omdat je daar zelf niet slim genoeg voor bent? Ga dan lekker terug naar die fantastische zandbak en laat ons met rust, dat is voor ons beter en voor primitievelingen als jullie die niet verder komen als een vieze baard,burkas en bedreigingen in plaats van liefde wat bij een geloof hoort ook! Wat een zielige duivelse wezens zijn jullie toch!

  8. Wat wij niet moeten vergeten is dat de sharia vooral onrecht is, het is geen wet van god! Allah is geen god, dus de wet van god is geen wet van Allah. Daar komt nog bij dat de sharia geen recht is, omdat het niet aan essentiële voorwaarden voldoet, namelijk de wet geldt voor de burger maar ook voor de wetgever, Allah staat boven de wet, dus als de sharia de wet van Allah zou zijn, dan zou Allah zich moeten gaan houden aan de wet, en dat verdomt hij! Mede hierom kan de sharia niet worden gezien als een soort wet.

    Dan is er nog een belangrijk punt. De sharia geldt ook niet voor alle mensen in gelijke mate, sommigen zijn net als de varkens in Animal Farm iets meer gelijk dan anderen. De sharia is in grote mate voordelig voor de bevoordeelden. En hier liggen grote mogelijkheden. Als men gewapend naar de zitting van een sharia toegaat en men schiet een van de rechters door zijn kop, dan zijn de andere rechters geneigd om de aangeklaagde gelijk te geven. Dit voorbeeld is sterk overdreven maar het is wel gebruikelijk dat de aangeklaagde, en de aanklager bekeken worden op hun belangrijkheid voor de islam, en daar volgt het oordeel uit, niet als gevolg van recht, maar het enige criterium is hoe men in de moslim-maatschappij staat en wat het belang voor de moslims is. Een man wordt voor verkrachting niet veroordeeld als die man een gewaardeerd lid van de ummah is, de vrouw die het slachtoffer is en als zij niet de dochter is van een vooraanstaand lid van de ummah, die wordt veroordeeld wegens onzedelijk gedrag.

    Dit zelfde geldt voor alles, zolang het bij het clubje hoort is het goed, zodra het de samenhang aantast is het slecht.

    Maar er zijn grote mogelijkheden voor de sharia, omdat het zo krom is, en omdat het geen recht is, en omdat het lastig is voor iedereen die er niet bij hoort. Maar dit kan worden omgebogen! Er kunnen aanpassingen worden gemaakt, omdat de sharia geen wet van god is, en nogal krom, en nogal corrupt en nog al vooringenomen. Welnu deze onvolkomenheden kunnen heel goed gebruikt worden om die verachtelijke islam aan te pakken. Omdat het krom is en omdat het slecht is en vooringenomen kan het eenvoudig worden omgevormd tot een instrument om de moslim het leven nog zwaarder te maken.

    De sharia bestaat uit tal van kolder regeltjes die een normaal mens niet in de weg zitten, door de sharia te accepteren en te propageren voor de moslims maakt men het leven van de moslim werkelijk tot een hel. Het is natuurlijk wel van belang dat men de regels uitlegt in het voordeel van de ander, maar volgens de regels hoe wetten werken mag dat. Wetten zijn wederkerig, de sharia is dat niet, maar dat schuiven we terzijde. Alleen maar omdat we zogenaamd de sharia accepteren (voor moslims) en omdat we zogenaamd het gebruik van de sharia toejuichen (voor moslims) kunnen we er nadruk op leggen dat de moslim zich in bepaalde regels moet schikken. Elke keer als de moslim iets wil dan halen we de sharia er bij. Een moslim heeft een kapotte auto, auto wordt niet gerepareerd, want de moslim mag geen benzine gebruiken omdat benzine niet halal is. Moslim heeft mobile telefoon gekocht, hij krijgt het apparaat niet overhandigd, moslim mag niet bellen want de Heilige Profeet Mohammed heeft nooit getelefoneerd!

    De aanklager bij de sharia is van belang, als de aanklager aanzien heeft dan is de straf voor de overtreder zeer hard, maar als de verdachte een ‘goede’ moslim is dan valt de straf, als die er al is heel erg mee. Verkrachting van kinderen waarvan de ouders geen aanzienlijke moslims zijn is niet strafbaar, omdat de heilige profeet ook een meisje van negen heeft geneukt. Maar omdat de sharia krom is en geen recht is kan dit ook worden omgedraaid. Als de vader van het slachtoffer aanzien heeft binnen de ummah dan is de minimale straf 100 stokslagen, en als die slagen hard genoeg zijn dan overleeft men de 60e slag niet!

    Door nu op de stoel van de aanklager te gaan zitten bij de sharia kan men het leven voor de moslims totaal maar dan ook totaal onmogelijk maken. Omdat de sharia geen recht is!

  9. Toets de volgende uitspraak maar.
    Allah is niet zelfde als jhwh, bijna met alles wat voorgeschreven is in zowel de koran als de bijbel word het tegenovergestelde naar voren gebracht .
    Wat in de bijbel staat(wezenlijke dingen) word in de koran verdaaid vermeld, zodat het er op lijkt maar uiteindelijk precies het tegenovergelde is.
    Wees op je hoede.
    Als er niets aangedaan word zal de islam bijten

  10. Rot op naar jullie eigen aribische roots dan… Rot op uit dit land, wij hebben jullie opvreters hier niet nodig als je zo nodig de sharia wil , ga dan naar je eigen achterlijke land terug

  11. in syrie ronselen ze nederlandse moslimas om te trouwen met soldaten maar in werkelijkheid worden ze verkracht kijk dat doen ze hun eigen volk aan dus wie zijn hier de dieren ik heb geen goed woord voor deze geloofsfanaten over en wacht met verlangen af wanneer hun dag des oordeels komt alleen dan ben ik degene die de trekker overhaald

Plaats een reactie