VARA voert campagne voor moord op Wilders

Je kunt niet beweren dat iemand gelijk is aan Hitler en vervolgens volhouden dat hij toch niet uit de weggeruimd moet worden. Het één beweren is het ander impliceren.

Dit zijn de woorden van VARA medewerker en hoofdredacteur van VARA weblog Joop.nl Francisco van Jole, geschreven op 26 april 2010.

En dat lijkt precies waar de VARA op uit is. Eerst was daar het VARA programma UitgesprokenVARA  dat Wilders als Hitler neerzette. Op het weblog Joop.nl werd Wilders neergezet als Nazi kampcommandant die allochtonen en moslims de gaskamers injaagt (mirror). Evenals een cartoon van dezelfde maker waarin het jachtseizoen op de PVV is geopend. Het VARA programma Zembla maakt een *kuch* documentaire waarin Wilders als de nieuwe Hitler werd neergezet. In het VARA programma Pauw&Witteman kreeg Peter R de Vries de ruimte om Wilders een gevaarlijke politicus, kwaadaardig mens en een volksmenner te noemen, Joop van Riensen riep in hetzelfde programma op om Wilders te mollen. Het VARA programma De Wereld Draait Door lijkt soms op één grote anti-Wilders campagne.

En sinds donderdag 10 februari heeft ook Paul de Leeuw zich aangesloten in het rijtje godwinvaranen met onderstaande fragment in zijn MaDiWoDoVrijdagShow.

De woorden die Paul de Leeuw uitspreekt bij bovenstaand fragment:

“Laten we die foto weghalen, dit is wel heel duidelijk jongens, hier houd ik niet van.”

U moet begrijpen dat tijdens de redactievergadering van zo´n programma uitgebreid overleg heeft plaatsgevonden en is besloten deze foto’s op dat moment te tonen. De tekst van de Leeuw is dus opzettelijk hypocriet.

Je kunt niet beweren dat iemand gelijk is aan Hitler en vervolgens volhouden dat hij toch niet uit de weggeruimd moet worden. Het één beweren is het ander impliceren…

Wat wil de VARA? Sinds 2010 heeft Volkert van der Graaf recht op proefverlof. En straks met z´n allen weer krokodillentranen huilen.

Update: het weblog Joop.nl waar de cartoons van Adriaan Soeterbroek staan is offline gehaald. Vanwege onderhoud, zo wordt vermeld. De voorpagina van Joop.nl is gewoon bereikbaar.

Update: van Jole meldt via twitter dat de site onder vuur ligt. Bedoelt hij een ddos?

Update: Kijk, dit is satirische humor.

Update: Ja, daar kon je op wachten.

Update: Ja mensen we gaan nu helemaal los.

59 gedachten over “VARA voert campagne voor moord op Wilders

 1. wat lig ik weer in een deuk om die linkse clowns hier, ik zweer het je, die moeten gaan optreden dan trekken ze volle zalen whahahahahahahahaha grappig volk die landverraders

 2. Linkse partijen hebben in het verleden laten zien tot welke erge dingen ze in staat waren. Zie de NSDAP, de linkse partij van hitler, de NSB, ook een linkse socialistische partij, de RAF en de Baader-Meinhoff groep, ook zo links als het maar kan en laten we niet de RaRa-groep vergeten die gelieerd werd aan de linkse kraakbeweging. De VARA als linkse omroep loopt voorop om de geschiedenis te doen herhalen; als je niet doet wat de linkse MINDERHEID wil in dit land, dan krijg je een kogel. Inderdaad, die komt dan van links. De PVV is rechts, voor diegenen die dat nog niet wisten.

 3. Wilders is een held. Hier zouden we er meer van moeten hebben in NL. Minder Marokkanen. Minder moslim tuig. Minder minder tot geen.

 4. Ik ben ècht VERBIJSTERD! Hoe KRONKELIG moeten die breinen werken en ook er mee doorgaan zelfs, ik snàp het gewoon niet. Hoe kunnen zij zo VERBLIND zijn en zo SLECHT?

 5. ach ja Paul moet dat wel zeggen met die kinderen van hem maar in mijn ogen zijn het mensen die niet snappen waar wij normale mensen elke dag tegen aan lopen,ja voor hun is het geen probleem hij kijk vast niet naar al die schotels in zijn achter tuin,en met hem zijn er nog veel en veel meer. En ja zelfs Hitler had goede dingen Paul,de kinderbijslag bijvoorbeeld waar jij ook van profiteert met kinderen die zeker niet van hier komen,en als je heel goed na denk ging het niet zo zeer om Joden maar meer ook net als nu dat je land vol is en voor eigen volk niets gedaan word maar wel Griekenland vol blijven pompen. En kan zo nog wel even door gaan. Ben zeker niet voor wat Hitler gedaan heb met de Joden en dat zou ik ook zeker nu niet willen met de moslims maar dat er iets moet gebeuren om ons Nederlanders te horen dat is zeker en dan eigen mensen eerst en pas buiten je grens en die voor nu pot en pot dicht doen

 6. Het grote gevaar schuilt niet in Geert Wilders maar in de gevestigde linkse orde,dé graaiers en Landverraders van het huidige NL

 7. ik zie hem ook als een talentloze Hitler!!! hij doe aan haat vespreiding en zijn volgelingen hebben al vermoord door zijn uitingen!!

 8. Als je dan toch de tweede wereld oorlog er bij wil betrekken… ze maken nu een vergelijking met de joden in de tweede wereld oorlog en de vluchtelingen,dan mag ik het van mijn kant zien. Ik zie de vluchtelingen als de Duitsers in de tweede wereld oorlog,de PVDA als de NSDAP en de PVV als de bevrijders

 9. De VARA staat op gelijke voet samen met alle linkse politieke partijen als het gaat om domme uitspraken tav Wilders,want als je echt wilt vergelijken,alle haat voortkomend vanuit de haat predikende imams over dood aan de Amerikanen christenen en joden,hitler wilde hetzelfde,joden vernietigen,

 10. Vieze gore Bloedhonden zijn het , Wilders als Hitler vergelijken??
  Dan ben je toch een eng Mens , en ja dat klopt , enge Mensen zijn lid van Linkse Partijen !!!
  Dus afschaffen die Publieke Omroepen , die horen niet op Radio en TV.

 11. Er is een groot verschil… Hitler was een charismatische man die met zijn idiote ideeën nog veel aanhang wist te krijgen. Dat zal Wilders nooit lukken. Veel blablabla maar weinig concreets bereikt. Als het er op aan komt in verkiezingstijd zal ook hij buigen voor het pluche.

 12. het is toch logies vara is rood pvda is rood en die rel nicht van een paul de leeuw doet alleen maar van alles om er zelf beter van te worden over de rug van anderen vind zich zelf zo goed

 13. Het (s)linkse tuig blijft proberen Nederland kapot te krijgen. Gelukkig worden ze gereduceerd tot randverschijnsel van de maatschappij. Enger is het dat het linkse menslievende gepeupelte zichzelf ziet als ubermensch. Zij hebben het recht aan hun kant, zij kunnen beoordelen of iemand racist is of niet, zij weten wat goed is voor de medemens want hun normen en waarden zijn beter als die van andere mensen. Ze zijn zo menslievend dat ze mensen met andere meningen liquideren. Uit naam van het Hoger Gelijk. Eigenlijk zou het gesubsidieerde tuig al hun hersenspinsels zelf moeten financieren. COA’s, huisvesting, flauwekul milieugroepjes, minderheden pamperen etc. Dan nog eens kijken hoeveel naastenliefde dit clubje nog heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s